AKTUELNO

Pobednica druge "Zadruge" tvrdi da je uvek bila iskrena.

Blogerka Luna Đogani osvojila je publiku koja joj je udelila najveći broj SMS glasova u superfinalnoj noći, zbog čega je ona pobednica druge sezone "Zadruge". Večeras Luna ima svoj prvi televizijski intervju nakon pobede u kom komentariše situacije iz proteklog perioda.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom emisije prikazan je i Lunin profil koji je u nekoliko minuta prikazao kako je izgledalo njeno učešće u drugoj sezoni "Zadruge". Nakon priloga, Luna je rekla da je uvek bila iskrena pred kamerama, kao i da joj ne prijaju snimci na kojima vidi sebe kako plače i vrišti.

Foto: TvPink Printscreen

Čudno mi je naravno. Ja sam još uvek tamo. Ovde sam dve godine. O trećoj sezoni nećemo da razgovaramo. Naravno, bilo je svega. To sam ja. Ne mogu da pobegnem od toga. Ne stidim se. Uvek sam bila iskrena i kako sam se osećala, tako sam se ponašala. Izbrisala bih samo ovo kada vrištim i plačem. Baš sam ružna kada plačem. Kada vidim sebe u ovakvom stanju, dođe mi da sama sebe udarim. Mislim da ću imati potrebu do kraja života da se izvinjavam porodici - govorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla sam sebi pred Zadrugu 2: "Idem tamo, ne da se borim, već po ono što sam zaslužila", i to sam uradila. Dokazala sam da sam veliki borac i da apsolutno ne može ništa da me zaustavi da dođem do cilja - dodala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'